День «відкритих воріт» на «Авангарді»

Після поразки з рахунком 0:3 у першому турі чемпіонату області від «Зорі-Енергії» гравці «Авангарду» були сповнені бажання реабілітуватися перед місцевими вболівальниками. Втім, не так сталося, як гадалося: малинський «Металург» чотири рази вразив ворота «Авангарду», тоді як господарі відповіли лише двома влучними ударами.
Перебіг першого тайму не передвіщав для «Авангарду» такого фіаско. Щоправда, помилка новоградських футболістів у опорній зоні дозволила «Металургу» повести у рахунку, але вірилося, що в другій половині гри «Авангард» здатний все змінити на свою користь.
Але, попри атаки господарів, які стали гострішими, м’ячі влітали у їхні ворота. До середини другого тайму рахунок був уже 0:3…
За десять хвилин до закінчення гри «Авангард» спромігся повернути інтригу — голами з інтервалом у хвилину відзначилися Демчик і Шевчук. Але «Металург» тут же цю інтригу поховав ще одним голом, довівши матч до перемоги — 4:2.
«Авангард» залишається із нулем очок після двох ігор у вищій лізі, тоді як городницьке «Полісся» у першій лізі здобуло другу перемогу поспіль. Цього разу городничани з рахунком 4:1 здолали «Полісся» з Олевська.
Олег БРЮХАНОВ