Учотирьох здобули вісім призових місць

Учотирьох здобули вісім призових місць

\"УчотирьохТакого результату досягли звягельчани на відкритому турнірі з кікбоксингу WPKA «Кубок Галичини», що проходив у Львові. Конкуренцію їм склали спортсмени зі Львова, Запоріжжя, Одеси, Рівного, Дніпропетровська, Ужгорода — загалом у змаганнях взяли участь понад 300 чоловік.
Кожен із новоградців виступав у двох розділах — фул і лоу. Одразу в обох розділах переможцем став Олександр Бойко. Владислав Самолюк здобув перше місце у розділі лоу та друге місце — у фул. Також чемпіонами стали Вадим Козачук (фул) і Максим Янович (фул). У розділі лоу у Вадима — друге місце, у Максима — третє. Тож, загалом — п’ять перших, два других і одне третє місце.
Віце-президент федерації кікбоксингу Житомирської області Л.В.Плісак відзначив високий рівень майстерності спортсменів-вихованців відділення кікбоксингу ДЮСШ і висловив впевненість у подальших їхніх успіхах на чемпіонаті та кубку України.
Принагідно запрошуємо бажаючих займатися боксом та кікбоксингом. Заняття проходять у приміщенні Молодіжного центру з понеділка по п’ятницю, з 14 до 21 год., у суботу — з 9 до 16 год. Додаткова інформація — на сайті http://vk.com/club_eurobox.
О.НАГОРНЮК, тренер-викладач ДЮСШ