
«Леся» святкує відкриття нового офісу та їдальні: «Нехай тепер Європа підтягується за нами!»
- Новоградські новини
- 428
- коментар(і)
- 26-02-2016 02:05


Миколу Сиченка невипадково називають надзвичайно ефективним управлінцем. Насамперед тому, що у роботу підприємства молодий і прогресивний новатор невтомно впроваджує ноу-хау, дбаючи про європейський імідж та корпоративний дух фабрики. Ось чому на захоплені слова колишнього директора Майї Миколаївни Костеченко:

Як розповіла помічник голови наглядової ради Тетяна Рябошапко, у новій їдальні зараз триває тестування сучасного кухонного обладнання. Після цього у тестовому режимі на фабриці декілька днів безкоштовно харчуватимуть працівників, а потім вони зможуть купувати обіди за собівартістю — різницю у вартості доплачуватиме фабрика. «Не усі ресторани і кафе можуть дозволити собі той рівень приготування, який буде у нас», — зазначила Тетяна Анатоліївна. Також тут планують запровадити комп’ютеризоване меню, де кожен зможе замовляти собі страви он-лайн.
— Дякую нашій команді — колективу, який чекав цих змін і допомагав у їх реалізації! — із келихом шампанського привітав колег голова наглядової ради Микола Сиченко. — Вдячний будівельникам і міській владі — за сприяння. У цьому році ми плануємо стартувати з новим проектом — збільшення виробничих площ, кількості працюючих та об’ємів виробництва. Планка соціального рівня, яку ми підняли в Україні, сьогодні вища багатьох європейських стандартів. Коли торік я презентував проект їдальні, то почув відгук колег: «Це — найкрасивіша їдальня швейної індустрії в Європі».
— Якби у нас працювало побільше таких управлінців, як Микола Сиченко, то в Україні не було б економічної скрути, — сказав міський голова Віктор Весельський. — Зараз на фабриці працює 450 працівників, планується ще 450 нових робочих місць. Це гарантує зайнятість населення, збільшення надходжень у бюджет міста. Вже зараз підприємство демонструє сумлінність у сплаті податків, тож невипадково директор фабрики Тетяна Кондратюк отримала номінацію у цьогорічному рейтингу «Гордість міста». Як лікар, скажу, що це чудово, коли роботодавець дбає про те, щоб колектив вчасно і якісно харчувався. Отже, він дбає про здоров’я людей.

Також тут впроваджують корпоративну мережу, що вже дозволила зменшити паперовий документообіг. Також внутрішня мережа дає можливість у режимі «Wi-Fi» керувати відділами: давати підлеглим завдання, контролювати роботу, сповіщати про наради тощо. У такий же спосіб директор, чи будь-хто з колег, може надіслати електронну листівку або побажати успішного робочого дня — для настрою. Найактивніші користувачі корпоративної мережі заробляють від керівництва бонуси, які потім конвертують у заохочення: премії, відгули, безкоштовні обіди тощо.

— Дякуємо, що ви є, і нам є з кого брати приклад! — привітав «шефів» директор професійного ліцею Микола Паламарчук. — Мої студенти мріють закінчити ліцей і прийти до вас на виробництво. Це означає, що життя продовжується, будемо працювати!
За внесок у розвиток підприємства керівництво «Лесі» отримало подяку від обласного комітету профспілки працівників текстильної та легкої промисловості. Ситуація у легкій промисловості на Житомирщині сьогодні складна, адже впродовж року галузь скоротилася на 10 тисяч робочих місць. «А приїхала до вас і потрапила у казку! — голова профспілки Людмила Гаврилюк поділилася, що ситуація на «Лесі» покращила їй настрій. — Якщо на багатьох підприємствах їдальні закрили або передали в оренду, то у вас кардинально інший підхід до організації харчування, праці. Бажаю вам успіхів, і щоб ви повсякчас відчували свято від того, що приходите на роботу. Тоді хочеться працювати якнайкраще!».

Юлія КЛИМЧУК
Фото Наталії ГІЧУН та автора
Фото Наталії ГІЧУН та автора
Коментарі відсутні