У громадах Житомирщини поліцейські викрили  трьох крадіїв

У громадах Житомирщини поліцейські викрили трьох крадіїв

У Новоград-Волинському та Коростенському районах поліцейські встановили причетних до крадіжок велосипеда та мобільних телефонів. Розпочаті кримінальні провадження.

27 серпня до Новоград-Волинського райвідділу поліції звернулася 36-річна жителька Городниці. Жінка повідомила, що залишила свій велосипед на вулиці на декілька хвилин. Проте, коли повернулася, двоколісника на місці вже не було. Поліцейські встановили причетність до цього діяння 42-річного жителя місцевої громади. У нього вилучено викрадений транспортний засіб.

До малинських поліцейських із приводу крадіжки мобільного телефону звернувся 22-річний місцевий житель. Оперативники відділення поліції №1 Коростенського райуправління у результаті першочергових заходів встановили, що до правопорушення причетний 19-річний місцевий житель. Хлопець скористався неуважністю заявника та викрав його гаджет, залишений без нагляду. Поліцейські телефон вилучили.

35-річного жителя Коростеня поліцейські обгрунтовано підозрюють у причетності до крадіжки мобільника з будинку місцевої жительки. Попередньо, 28 серпня чоловік, йдучи з будинку 59-річної заявниці, прихопив із собою її мобільний телефон.

За всіма фактами розпочаті досудові розслідування за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Подібні діяння в умовах воєнного стану караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області