Потяг смертельно травмував двох чоловіків —  у Попільні й Бердичеві

Потяг смертельно травмував двох чоловіків — у Попільні й Бердичеві

Поліція встановлює обставини загибелі чоловіка на залізниці у Попільнянській громаді. Подія сталася 29 серпня у межах залізничної станції «Попільня». На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції.

Близько 22:45 на спецлінію «102» надійшло повідомлення від працівників залізничної станції «Попільня» про виявлення на колії травмованого тіла людини. Під час огляду фахівці зафіксували тілесні ушкодження, характерні для наїзду потягом. Про загиблого відомо, що він житель Попільні, 1986 р. н. Причину його смерті встановлюють судово-медичні експерти.

Схожа подія сталася уночі, 28 серпня, на 16-му кілометрі залізничного шляху «Шепетівка-Козятин», неподалік с. Великих Гадомців Бердичівського району.

Попередньо, близько 23:10, пасажирський потяг, рухаючись зі сторони Бердичева у напрямку станції Козятин, травмував чоловіка, який знаходився на залізничних коліях. Унаслідок отриманих травм він загинув.

Поліцейські встановили, що це був 60-річний житель Бердичева.

Усі обставини обох подій правоохоронці з’ясовують у межах кримінальних прова- джень за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) ККУ.

Відділ комунікації поліції Житомирської області