Екс-лідер гурту «Тартак»  Олександр Положинський виступив перед звягельчанами

Екс-лідер гурту «Тартак» Олександр Положинський виступив перед звягельчанами

Українські музиканти на хвилі загальнонаціонального єднання стали ближчими до слухача. Власне, чимало хто з них і раніше не мав різко виражених ознак «зіркової хвороби», а нині — й поготів. Відомі гурти вирушили в тури Україною і ближнім зарубіжжям на підтримку ЗСУ, поєднавши творчість із волонтерською роботою.

Серед тих, хто записався в лави ЗСУ чи тероборони, й зі зброєю в руках боронить Україну від загарбника, — відомий шоумен, екс-лідер гурту «Тартак» Олександр Положинський.

У своїх дописах у соцмережах Олександр дедалі частіше описує армійський досвід, щоденні гартування і військову підготовку, проте й творчий бік життя не залишає поза увагою.

«Брав участь у трьох концертах для бійців нашого 47-го батальйону та у двох спонтанних концертах для цивільних: у моїх рідних містах — Луцьку та Києві. Перший із цих п‘яти концертів був святковим — на честь мого 50-ліття. Так-так, нагадую, цей свій ювілей я зустрів у ЗСУ», — днями написав Положинський у Фейсбуці.

Як і в кожній професії та на кожній роботі, у військових теж трапляються вихідні. Цього разу Олександр Положинський розділив свій вільний час зі звягельчанами. Спочатку взяв участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапора України під час мітингу до Дня Незалежності, а цієї неділі виступив на творчому заході під назвою «Квартирник», організованому Молодіжною радою Звягеля.

«Квартирник» відбувся недільного вечора в «Idea hub» — просторі для втілення креативних ідей, що, нагадаємо, діє на другому поверсі Палацу культури. Його учасниками стали талановиті юнаки й дівчата з Новограда, які зачитали власну поезію, заспівали пісень.

Спеціальним гостем вечора став Олександр Положинський. Він виконав дев’ять пісень зі свого репертуару. Музику під вокал Олександра зіграли гітаристи місцевого гурту «Fireflies» Олександр Барановський і Сергій Стокозов. Сергій, до речі, напередодні, у суботу, одружився. Як пожартував Положинський, молода сім’я тепер може згадувати й розповідати, що на їхньому весіллі виступав екс-лідер «Тартака».

«Ми провели надзвичайно атмосферний квартирник за участі талановитих учасників та Олександра Положинського. Дякуємо кожному учаснику! Ви вкотре переконали нас у талановитості нашої молоді. Дякуємо всій команді, яка взяла на себе відповідальність за проведення такого крутого вечора.

Дякуємо Олександру Положинському за чудові пісні та неймовірну атмосферу», — поділилися враженнями в Молодіжній раді Звягеля.

Олег БРЮХАНОВ
Фото «Молодіжної ради Звягеля»