Купили від громади квадрокоптери і привітали військових із Днем ЗСУ

Купили від громади квадрокоптери і привітали військових із Днем ЗСУ

У переддень свята Збройних Сил України представники влади та голови депутатських фракцій відвідали одну з військових частин, яким за кошти з бюджету міської громади придбано квадрокоптери і комплектуючі.

Протягом року на потреби військових частин з місцевого бюджету було виділено близько 30 млн гривень.

Близько 4 млн гривень спрямовано на придбання усім бойовим військовим підрозділам квадрокоптерів та комплектуючих до них. Це технічне обладнання є незамінним в
успішному виконанні бойових завдань на полі бою, використовується для розвідки та інших задач, спрямованих на знищення ворога та збереження життя нашим захисникам.

«Депутати продовжують вивчати потреби, які виникають у наших захисників. Жодне звернення щодо потреб військових підрозділів ЗСУ керівництвом громади та депутатським корпусом не залишається без уваги. Звягельська громада щоденно дякує військовим за те, що виборюють для нас Перемогу. Адже Перемога — наша спільна мрія та місія», — йдеться на сайті міської ради.

А 6 грудня воїни ЗСУ відзначали професійне свято. З цієї нагоди відбулися урочистості в міському Палаці культури ім. Лесі Українки.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих героїв, які віддали найцінніше — своє життя.

Вручили державні військові нагороди України, уперше нагородили відзнакою міської територіальної громади орденом «Звягельська доблесть» та почесними грамотами міської ради за сумлінне виконання службових обов’язків, мужність та відвагу, проявлені під час захисту нашої Батьківщини при виконанні військових завдань та з нагоди Дня Збройних Сил України.

Також відзначили волонтерів, які з перших днів війни допомагають Збройним Силам України перемогти загарбників.

До привітань долучилися виконуючий обов’язки командира військового гарнізону, підполковник Євген Панькін та представники влади. Слава Збройним Силам України! Дякуємо, що наближаєте Перемогу!

\"Купили

Підготувала Юлія КЛИМЧУК