Відтепер звягельчани можуть замовити індивідуальний номерний знак онлайн

Відтепер звягельчани можуть замовити індивідуальний номерний знак онлайн


Із 23 березня в Електронному кабінеті водія знову стала доступною послуга замовлення індивідуальних номерних знаків. Автовласники можуть замовити індивідуальний номерний знак онлайн і потім отримати його двома способами:
— самовивіз;
— з доставкою на відділення «Нової Пошти».





Самостійно забрати індивідуальний номерний знак можливо у Головному сервісному центрі МВС у Києві — в управлінні стандартизації за адресою: вул. Туполєва, 19. Логістичні послуги надає ДП «ІНФОТЕХ» і вони включають в себе доставку «Новою Поштою» по всій території України, де працюють відділення.





Що таке індивідуальний номерний знак?





Індивідуальний номерний знак — це додаток до номерного знака державної реєстрації транспортного засобу за індивідуальним замовленням власника.





«Напис на індивідуальному номерному знаку обов’язково має бути індивідуальним і не може повторюватися. Тобто, якщо якийсь номерний знак уже було замовлено і виготовлено раніше, то власнику транспортного засобу варто придумати іншу комбінацію. Завдяки онлайн-сервісу в Електронному кабінеті водія, клієнт одразу може перевірити доступність комбінації букв та цифр», — пояснив начальник РСЦ ГСЦ МВС у Житомирській області Віктор Білецький.





Напис на індивідуальних номерних знаках для автомобілів може містити від трьох до восьми символів — від трьох до восьми літер чи від трьох до семи літер і цифр. А напис на індивідуальних номерних знаках для мотоциклів може містити від трьох до шести символів — від двох до п’яти літер і цифр. Літер у написі на індивідуальному номерному знакові має бути не менше, ніж дві. Розділові знаки не допускаються.





Вартість послуги виготовлення індивідуальних номерних знаків:
300 грн — три символи (мінімальне замовлення);
90 грн — кожний наступний (до восьми символів);
466,44 грн — вартість спецпродукції (номерних знаків для авто);
266,58 грн  — вартість спецпродукції (номерних знаків для мотоцикла).





Зверніть увагу, що додавання графічного елемента при замовленні онлайн не є можливим, графічний елемент до макету індивідуального номерного знака можна додати лише за офлайн візиту до будь-якого зручного сервісного центру МВС.





Вартість логістичних витрат ДП «ІНФОТЕХ» — доставка на відділення «Нової Пошти» — 500 грн.





Тривалість виготовлення комплекту індивідуальних номерних знаків заводом виробником — до 30 днів із дня відправлення макету на виробництво. Тому отримання індивідуальних номерних знаків автовласником може бути орієнтовно через понад місяць.





Начальник ТСЦ МВС №1844 Сергій Косянчук пояснює: «Самовільне закріплення номерного знака не допускається — власник неодмінно має звернутися в територіальний сервісний центр МВС, оскільки номерний знак має бути внесений в особливі відмітки до свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. Тож, після отримання комплекту індивідуальних номерних знаків обов’язково проводиться перереєстрація транспортного засобу. Вартість послуги та бланкової продукції — свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу для усіх категорій — орієнтовно 512 грн».





Нагадуємо, що консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном: (044) 290-19-88 або на сторінці Головного сервісного центру МВС в Фейсбук. Відповіді на найпоширеніші питання можна знайти на сайті.





Регіональний сервісний центр ГСЦ МВС у Житомирський області