Рух — це здорово!

Рух — це здорово!

На базі Гімназії №3 Звягельської міської ради відбувся Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів «Рух — це здорово!»




Подібні заходи передбачають проведення по всій території України в закладах освіти різноманітних активностей, покликаних заохотити учнів до заняття фізичною культурою та спортом. У Житомирській області таким осередком обрано м. Звягель.

Організатором проведення виступило управління освіти і науки Звягельської міської ради, Гімназія №3 та КЗ «Центр позашкільної освіти» за сприяння комітету з фізичного виховання та спорту Житомирського обласного відділення.

На відкриття завітали секретар міської ради Оксана Гвозденко, начальник управління освіти і науки Звягельської міської ради Тетяна Ващук, начальник Комітету Володимир Зорнік, директор КЗ «Центр позашкільної освіти» Ольга Добровольна, директор Гімназії №3 Наталія Кобильнік.

Участь у спортивних змаганнях за локаціями взяли команди дітей із таборів організованого відпочинку з короткотривалим перебуванням. На спортивному майданчику Гімназії №3 зібралася вся спортивна Звягельщина. Задля забезпечення позитивного емоційного стану дітей у цей нелегкий для усіх час, працюють спортивні секції, проводяться флешмоби та інші заходи.

\"Рух

Діти провели час із задоволенням, працювали активно у всіх спортивних локаціях: «Веселі старти», «Бадмінтон», «Шахи», «Малюкбол», «Біг», «Мінігольф», «Канат», «Футбол». Окрасою заходу стали виступи вокального колективу Гімназії №3 «Світанок», колективу сучасної хореографії «Angel danse», хореографічного колективу «Глорія», показові виступи секції «Кіокушинкай карате» Житомирської області та руханка-розминка «Рух — це здорово!»

Відділ інформації міської ради