Благоустрій кладовищ

Благоустрій кладовищ

Реагуючи на численні звернення жителів у соціальній мережі Facebook, управління житлово-комунального господарства та екології міської ради здійснило обстеження кладовищ громади.




За результатами проведеної роботи комунальному підприємству Звягельської міської ради «Звягельсервіс» надано доручення усунути недоліки з утримання території кладовищ, а саме: завершити роботи з розчищення від порослі та бур’янів алей, проїздів, доріжок, території (крім могил), а також вивезення з території кладовищ сміття. Для оперативного виконання робіт комунальне підприємство залучить додаткових працівників.

Разом із тим, управління житлово-комунального господарства та екології міської ради наголошує, що, відповідно до статті 30 Закону України «Про поховання та похоронну справу», визначено, що утримання в належному естетичному та санітарному стані могил, місць родинного поховання, намогильних споруд і склепів здійснюється відповідно їх користувачами (власниками) за рахунок власних коштів. Тому необхідно привести у належний санітарний та естетичний стан місця поховань своїх рідних (косіння, розчищення порослі, прибирання сміття, виправлення провалів, підсипання, озеленення пагорбка, ремонт намогильних споруд тощо).

Спільними зусиллями робимо громаду кращою!

Відділ інформації міської ради