Депутати розглянули  та погодили порядок денний 40-ї сесії міської ради

Депутати розглянули та погодили порядок денний 40-ї сесії міської ради

У межах підготовки до сорокової сесії Звягельської міської ради восьмого скликання, з 16 по 23 жовтня, пройшли засідання постійних комісій та погоджувальної ради.

У ході роботи депутати детально розглянули питання проєкту денного сесії, внесли свої зауваження та пропозиції.

 




Червоною ниткою в ході засідань постійних комісій та погоджувальної ради пройшло питання підтримки ЗСУ. Всі наші зусилля мають бути спрямовані на наближення Перемоги. Близько 29 млн грн буде виділено на матеріально-технічне забезпечення новостворюваної військової частини.

Також серед основних питань:

— розглянули та погодили рішення про присвоєння посмертно звання «Почесний громадянин Звягеля» загиблим воїнам;

— заслухали звіт щодо виконання бюджету громади за 9 місяців 2023 року та внесли пропозиції і висловили зауваження щодо внесення змін до нього на 2023 рік;

— детально опрацювали проєкт рішення про призупинення діяльності Дідовицького закладу дошкільної освіти «Краплинка», у звязку з тим, що в цьому старостинському окрузі кількість дітей недостатня для формування груп, відповідно до норм їх наповнюваності;

— розглянули питання щодо придбання обладнання, медикаментів та матеріалів для КНП «Стоматологічна поліклініка»;

— погодили питання виділення коштів на виготовлення та встановлення пандусу до Палацу культури імені Лесі Українки для забезпечення доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями до «Інтеграційно-культурного простору для ВПО Звягельської міської територіальної громади», який облаштовується у межах співфінансування міжнародними партнерами;

— опрацювали питання придбання генераторів у заклади освіти громади, а саме: Гімназію №8, Наталівську гімназію, ДЮКФП;

— обговорили питання про надання згоди на укладення договору про договірне списання між ПАТ АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «УКРГАЗБАНК», КП ЗМР «Звягельтепло» та ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг».

Із метою вирішення питання з безпритульними тваринами у місті на сесії вирішили заслухати інформацію про діяльність притулку ГО «Захист тварин «Оберіг» та розглянути питання щодо можливості додаткового виділення коштів на лікування, вакцинацію та харчування безпритульних тварин у притулку.

Погодили низку майнових та земельних питань.

Детально обговорили та внесли свої пропозиції щодо затвердження нових та внесення змін до вже наявних галузевих програм.

Із проєктами цих та інших рішень чергової сесії міської ради можна ознайомитися на офіційному веб-порталі документів Звягельської міської ради за посиланням: https://portal.nvrada.gov.ua/.
 

Відділ інформації міської ради