Ознайомилися з ходом реалізації проєктів у галузі охорони здоров’я, обговорили проблемні питання та пошук шляхів їх вирішення

Ознайомилися з ходом реалізації проєктів у галузі охорони здоров’я, обговорили проблемні питання та пошук шляхів їх вирішення

Генеральний директор комунального некомерційного підприємства «Звягельська багатопрофільна лікарня» Звягельської міської ради Василь Борис та заступник медичного директора зі стаціонарної допомоги Костянтин Шнайдер ознайомили міського голову Миколу Боровця та куратора галузі, заступницю міського голови Ірину Гудзь із ходом реалізації проєктів у КНП «Звягельська багатопрофільна лікарня» ЗМР. У ході зустрічі обговорили проблемні питання та пошук шляхів їх вирішення.




У КНП «Звягельська багатопрофільна лікарня» наразі:

— завершено капітальний ремонт відділення комплексної реабілітації;

— проводиться капітальний ремонт споруди цивільного захисту протирадіаційного укриття в лікувальному корпусі;

— проводиться заміна пасажирських ліфтів у поліклінічному та лікувальному корпусах;

— завершена реконструкція системи киснепостачання з підключенням хірургічного корпусу;

— проводиться поточний ремонт рентгендіагностичного кабінету травматологічного відділення;

— проведено поточні ремонти дорожнього покриття;

— проведено поточний ремонт системи водопостачання та водовідведення, заміну дверей, вікон в інфекційному відділенні;

— проводиться поточний ремонт палат у хірургічному відділенні, в тому числі облаштовується окрема палата для осіб, які знаходяться під вартою. У пріоритеті — створення більш комфортних умов для ветеранів.

\"Ознайомилися

Також оглянули обладнання, яке було закуплене за кошти бюджету міської територіальної громади в 2023 році.

На удосконалення матеріально-технічної бази КНП «Звягельська багатопрофільна лікарня» з місцевого бюджету було виділено кошти в сумі 27062,2 тис. грн. Закуплено: дефібрилятор, лампи операційні, системи ендоскопічної візуалізації у комплекті, в тому числі — і з гастроскопом, інкубатор для новонароджених, пристрій неонатальний для фототерапії та обігріву, тренажер з вібраційною платформою, аудіометр, кондиціонери, кольпоскоп, сушильну машину для білизни, термошафу для нагрівання озокериту та парафіну, апарат реабілітації руки, уретроскоп, мамограф тощо.

Опісля відбулася зустріч міського голови Миколи Боровця з представниками галузі охорони здоров’я.

Генеральний директор КНП «Звягельська багатопрофільна лікарня» ЗМР Василь Борис та директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» ЗМР Інна Вошко розповіли про реалізовані проєкти в галузі охорони здоров’я. Спільно обговорили досягнення, виклики та перспективи подальшого розвитку підприємств, зокрема, залучення та утримання молодих фахівців, удосконалення методів діагностики та лікування, подальшого покращення матеріально-технічної бази закладів.

Відділ інформації міської ради