Розпочала роботу поліцейська станція  для сіл Звягельської громади

Розпочала роботу поліцейська станція для сіл Звягельської громади

8 лютого у селі Пилиповичі відбулося урочисте відкриття поліцейської станції в межах проєкту «Поліцейський офіцер громади» на території Звягельської міської територіальної громади.

 

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» — це черговий крок у реформі Національної поліції, спрямований на безпеку та захист населення.

Мета проєкту полягає в тому, щоб офіцер поліції постійно знаходився поряд із мешканцями своєї територіальної громади, плідно співпрацював із жителями та орієнтувався на їхні потреби.

У ході заходу Звягельський міський голова Микола Боровець та заступник начальника Головного управління Національної поліції в Житомирській області Юрій Іванюк підписали Меморандум про співпрацю та партнерство між ГУНП та Звягельською міською радою.

Юрій Іванюк вручив Миколі Боровцю Подяку Головного управління Національної полі-
ції в Житомирській області за плідну співпрацю та взаємодію на засадах партнерства з поліцією Житомирщини з питань організації заходів щодо профілактики кримінальних (адміністративних) правопорушень, ефективної боротьби зі злочинністю, зміцнення законності та правопорядку на території Звягельської МТГ.

Після цього громадськості представили поліцейського офіцера громади — капітана поліції Віталія Лебігу, урочисто вручили йому бодікамеру та помпову рушницю, а також ключі від службового автомобіля, закупленого за кошти бюджету громади.

Всі охочі могли оглянути службовий автомобіль та поліцейську станцію, які використовуватиме у службовій діяльності поліцейський офіцер громади.

Територія обслуговування поліцейського офіцера громади включає: с. Степове, с. Анета, с. Городище, с. Великий Молодьків, с. Груд, с. Пилиповичі, с. Багате, с. Дідовичі, с. Борисівка, с. Майстрів, с. Майстрова Воля, с. Маковиці, с. Олександрівка, с. Наталівка.

Поліцейська станція розташована за адресою: вул. Довженка, 1А, с. Пилиповичі (ІІ поверх сільської ради).

Контактний номер телефону: 38097-326-25-02.

Графік прийому: вівторок-п’ятниця, з 9:00 до 13:00.

Відділ інформації міської ради