Шановні звягеляни!  Щиросердно вітаємо вас і ваші родини зі Світлим Христовим Воскресінням!

Шановні звягеляни! Щиросердно вітаємо вас і ваші родини зі Світлим Христовим Воскресінням!

Шановні звягеляни!

Щиросердно вітаємо вас і ваші родини зі Світлим Христовим Воскресінням!

Святий Великдень — символ відродження та перемоги добра над злом, який несе нам довгоочікувану радість перемоги Сина Божого, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, поселяє спокій у серцях, укріпляє віру та живить душу.

У цей день ми висловлюємо глибоку вдячність нашим мужнім Воїнам, які незламним щитом захищають нас від російського агресора. Нехай Господь Бог оберігає їх, дарує силу та зміцнює дух.

Доземно вклоняємося, вшановуючи подвиг тих, хто поклав своє життя за Україну.

Дякуємо кожному, хто докладає всіх зусиль задля наближення перемоги та миру. Ваша підтримка, ваша праця та ваші серця допомагають нам рухатися вперед, долати труднощі та відчувати силу єдності.

У день Світлого Христового Воскресіння бажаємо вам і вашим родинам віри в Збройні Сили України та наших захисників, миру українській землі та Божого благословення! Нехай світлоносні Пасхальні свята обдарують усіх міцним здоров’ям, принесуть кожній родині радість, благополуччя, щастя і добро! У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» зичимо, щоб Ваше життя було чистим, як Святий Благодатний вогонь, щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як колоритна українська писанка.

Христос воскрес! Воістину воскрес!

З повагою 
Микола Боровець, міський голова,
Оксана Гвозденко, секретар міської ради