«Найкращий двірник Звягеля-2024»: «Нарешті відзначили працю справжніх трудяг!»

«Найкращий двірник Звягеля-2024»: «Нарешті відзначили працю справжніх трудяг!»

Конкурс «Найкращий двірник Звягеля-2024» містяни сприйняли з позитивом, адже в цій професії люди працюють важко, і не завжди їхню роботу помічають та цінують. Тож, коли в управлінні ЖКГ та екології міської ради запропонували подавати на голосування кращі кандидатури двірників, то люди активно підтримали ідею. 

Загалом 27 учасників взяли участь у конкурсі. Найбільше голосів отримала Ганна Григорівна Шуляківська, котра працює в ОСББ «Роялті». 

У якості призу переможниця отримала грошову винагороду — 5 тисяч гривень. Також відзначили інших учасниць конкурсу, які теж здобули високу оцінку в професійному рейтингу: за друге місце (по 3 тис. грн.) — Лідію Миколаївну Кондратюк (ОСББ «Містечко Морське») та Наталію Ігорівну Трофімчук (ОСББ «Болгари»), за третє місце (по 2 тис. грн.) — Євгенію Олександрівну Бондарь (ОСББ «Колорит») та Олену Віталіївну Тимошенко (територія політехнічного фахового коледжу).

«Щиро дякуємо мешканцям міста за участь у голосуванні та підтримку наших двірників!» — відреагували на сайті міської ради.

«Найкращий двірник Звягеля-2024»: «Нарешті відзначили працю справжніх трудяг!»

А ми зустрілися і поспілкувалися з кращим двірником Звягеля — Ганною Шуляківською.

— Я не знала про цей конкурс, поки не повідомили, що стала переможницею, — усміхається Ганна Григорівна. — Як виявилося, за наші з колегою кандидатури від ОСББ активно голосували мешканці будинків. За мене проголосували більше людей. Не думала, що мою роботу так високо оцінять. Це дуже приємно!

Пані Ганна розповіла, що ось уже 14 років щодня їздить на роботу в ОСББ із Майстроволі, живе за 10 км від Звягеля. Каже, що доробляє стаж до пенсії, і ще треба два роки працювати.

— Робота нелегка, нам тут не «скучно». Прибираємо під’їзди і вулиці, за клумбами доглядаємо, подвір’я від снігу розчищаємо, посипаємо піском ожеледицю, восени прибираємо опале листя. В усі пори року є що робити, влітку трохи легше працювати. Поки люди зранку на роботу підуть, а діти — в школу, намагаємося лад навести, щоб чистенько було і гарно. Претензій чи зауважень до роботи мешканці не висувають. Навпаки, дякують за чистоту. 

І я дякую за підтримку в конкурсі мешканцям і керівництву. Багато хто вітав мене, — розповіла Ганна Григорівна. На її думку, такі конкурси дарують надію, що твоя робота потрібна.

А ось відгуки людей:

Олена Новик: «Вітаю Ганну Григорівну Шуляківську, я голосувала за неї. Загалом — усі молодці, усім велика дяка за їхню тяжку працю. Поважайте людей, які роблять наше життя комфортним».

Леся Гудзь: «Дуже гарний крок! Нарешті відзначено працю справжніх трудяг!»

Годун Олег, начальник управління ЖКГ та екології: «Щиро дякую усім працівникам за нелегку, але важливу працю! Ви створюєте затишок, комфорт і чистоту в нашому місті! Бажаю працівникам цієї професії міцного здоров’я, благополуччя, побільше вдячних людей та мирного неба! Дякую! Дякую! Дякую!»

Світлана Легензова: «Вітаю усіх бджілок-двірників, які тримають у чистоті наші двори, а також досить гуманно ставляться 
до тварин, які проживають на прибудинкових територіях. Це — люди з великим серцем! Дякую за працю! Особливо вітаю нашу Наталію Трофімчук із переможним другим місцем!»

Аліна Левицька: «Дякую тим, хто робить наше місто чистим та комфортним. Ваша нелегка праця для багатьох непомітна, на жаль. Бажаю учасникам конкурсу міцного здоров’я, всього найкращого в роботі, гармонії у родинах та мирного неба!»

Юлія КЛИМЧУК