Утік… з платіжним терміналом

Утік… з платіжним терміналом

Повідомлення про подію надійшло до поліції 10 червня, близько 21:10. Того ж вечора брусилівські патрульні затримали причетного. За вчинене йому загрожує тривале ув’язнення.

 

Заявниця розповіла, що того вечора до приміщення аптеки, де вона працює, зайшов нетверезий чоловік. У відповідь на її слова, що заклад вже не обслуговує покупців, відвідувач схопив із прилавка платіжний банківський термінал та вибіг на вулицю.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №2 (Коростишів) Житомирського райуправління. Правоохоронці зафіксували всі обставини діяння та вилучили речові докази.

На розшук причетного до пограбування були орієнтовані всі патрулі, які працювали в селищі. І вже невдовзі чоловіка, схожого за описом на підозрюваного, поліцейські розшукали на одній із вулиць міста. Ним виявився 37-річний місцевий житель, у якого й був вилучений викрадений термінал.

Чоловік мотиви своїх дій правоохоронцям не пояснив. Зафіксовано, що він був нетверезий.

Слідчі відділу поліції №2 (Коростишів) Житомирського райуправління затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Йому повідомлено про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (Грабіж) КК України.

Відкрите викрадення майна, вчинене в період воєнного стану, карається від 7 до 10 років ув’язнення.

Житомирське районне управління поліції