Котельні КП «Звягельтепло» забезпечені дизельними генераторами

Котельні КП «Звягельтепло» забезпечені дизельними генераторами

Усі котельні комунального підприємства Звягельської міської ради «Звягельтепло» забезпечені дизельними генераторами на випадок нетривалих відключень електричної енергії. Про це «Звягель-інфо» повідомила директор підприємства Людмила Тодорович.

 

«Зараз надзвичайно складний період в електроенергетиці. Саме тому КП ЗМР «Звягельтепло» здійснило низку невідкладних заходів щодо енергетичної безпеки підприємства для надійного проходження опалювального сезону. Зокрема, всі котельні підприємства забезпечені дизельними генераторами на випадок нетривалих відключень електричної енергії», — каже керівниця підприємства.

Також підприємство подало заявки донорам USAID та «Говерла» на безкоштовне отримання когенераційних установок, які вироблятимуть теплову та електричну енергію. Детальніше про це читайте в окремому матеріалі «Звягель-інфо».

«У випадку отримання таких установок, колектив підприємства докладе всіх зусиль щодо їхнього якнайшвидшого встановлення до початку опалювального сезону 2024-2025 років», — додала Людмила Тодорович.

Водночас на підприємстві нагадують, що борг категорії споживачів «Населення» станом на 22 липня складає 8,9 млн грн.

«Просимо терміново розрахуватися за спожиту теплову енергію!» — закликають споживачів КП ЗМР «Звягельтепло».

Олег БРЮХАНОВ

Фото КП ЗМР «Звягельтепло»