Шановні жителі  Звягельської громади!

Шановні жителі Звягельської громади!

23 та 24 серпня — найвизначніші дати для нашої держави — День Державного Прапора та День Незалежності України

Для кожного з нас вони символізують незламність духу, відвагу та прагнення до свободи. Вони нагадують нам про величезну ціну, яку ми платимо за право жити у вільній, незалежній державі.

За тисячоліття Україна пережила багато випробувань: від давніх князівських часів — до сучасної боротьби за суверенітет. Під синьо-жовтим стягом наші предки виборювали право на незалежність у битвах і революціях, зберігали мову та культуру під час чужоземного поневолення і терору, творили національну ідентичність у найскладніші часи. Акт проголошення незалежності України 24 серпня 1991 року став результатом вікових зусиль і мрій багатьох поколінь українців.

Сьогодні ми знову доводимо всьому світу, що Україна — це держава сильних і вільних людей, які готові відстоювати своє право на незалежність і свободу. Кожен із нас щоденною працею, відданістю рідній землі та спільною метою наближає перемогу нашої держави у боротьбі за мир і процвітання.

Нехай синьо-жовтий прапор завжди майорить в українському небі, нагадуючи про нашу історію, наші досягнення та нашу спільну мету — вільну, сильну, незалежну Україну.

Бажаємо кожному з вас здоров’я та благополуччя, переможного миру і непохитної віри у майбутнє нашої держави.

Україна була, є і буде незалежною!

З повагою
Микола Боровець, міський голова;
Оксана Гвозденко, секретар міської ради