Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Попри тривожні настрої навколо, ви відчуєте приплив життєвих сил, бажання отримувати задоволення від життя й тішити оточення. Ваша харизма підвищується, скористайтеся цим для просування проєктів. Намагайтеся більше часу присвятити дітям.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Енергія вас переповнюватиме. Ваша дотепність буде на висоті, і цим можна непогано скористатися. Наприклад, зав’язати корисне знайомство або налагодити стосунки з кимось, кому ви давно симпатизуєте.

 

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

Спокійне життя настане нескоро, знайомі та колеги постійно нагадуватимуть про себе. Будьте готові до непередбачених перешкод, засудження з боку інших. Тиждень підходить для вирішення бюрократичних питань.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Тиждень багатий на події. У цей період ви будете готові до всього, щоб набути високого суспільного статусу. Але не витрачайте ресурси — заощадження вам скоро знадобляться! Краще перевести подих і зважити всі за і проти.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Непередбачуваний і водночас дивовижний період. Вас супроводжуватиме везіння, і все буде вдаватися напрочуд легко і швидко. Користуйтеся життєрадісною енергією цього тижня та беріться за будь-які питання, навіть за «неможливі».

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

Не висловлюйте претензій і не з’ясовуйте стосунки з коханою людиною. Вашої особистої енергії достатньо, щоб виявити ініціативу у професійній сфері. Йдіть до начальства і беріть додатковий проєкт, займайтеся реалізацією власних ідей.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Гарний час для запису на курси підвищення кваліфікації. Або вирушити у поїздку, відрядження, яке давно планували. Спілкування як із професійних питань, так і з близькими людьми клеїтися не буде. Сприятлива самостійна діяльність.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Не варто проявляти зайвих ініціатив, це може призвести до неприємностей. Натомість будь-які креативні вчинки привертатимуть до вас увагу, що дозволить знайти нові способи втілення своїх мрій у реальність.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Якщо у вас виникнуть питання до близької людини, краще вийти на прямий діалог і розвіяти всі сумніви. Вам буде властива легкість на підйом та винахідливість. А для успіху потрібно намагатися бути перед очима і заводити всілякі знайомства.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Напружене енергетичне тло тижня додає вам імпульсивності та бажання відстоювати свою точку зору до останнього. Протягом тижня краще не займатися грошовими питаннями, не планувати серйозних маніпуляцій, пов’язаних зі здоров’ям.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Бажання бути в центрі уваги може спровокувати агресивні випади та непотрібні домисли з боку конкурентів та недоброзичливців. Зачепити ваше самолюбство простіше простого, тому намагайтеся не реагувати на критичні зауваження на вашу адресу.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Самотнім корисно почати думати про зміни на особистому фронті. А тим, хто перебуває у стосунках, варто потішити партнера. Тиждень підходить для важливих життєвих змін, оформлення документів за кордоном, далеких подорожей.