«Звягельтепло» закликає сплатити борги, споживачі нарікають на температурний режим

«Звягельтепло» закликає сплатити борги, споживачі нарікають на температурний режим

Заборгованість населення за спожиту теплову енергію перед КП ЗМР «Звягельтепло» складає 6,4 мільйони гривень. Таку інформацію оприлюднило управління ЖКГЕ міської ради з посиланням на теплопостачальне підприємство.

 

«КП ЗМР «Звягельтепло» першим в Україні розпочало опалювальний сезон 2024-2025 років. Підприємство повинно розраховуватися перед постачальниками за спожитий природний газ та електричну енергію  вчасно, враховуючи авансові платежі.

Для сталого проходження опалювального сезону просимо всіх споживачів підприємства вчасно розраховуватися за надані послуги з постачання теплової енергії в повному обсязі», — йдеться в повідомленні КП ЗМР «Звягельтепло».

Щоправда, під цією новиною на офіційній сторінці міської ради у ФБ обговорюють не борги, а температурний режим. У одних споживачів, за їхніми словами, у помешканні спекотно й вони не бачать доцільності аж так опалювати у жовтні, інші ж нарікають на холод і змушені користуватися додатковими обігрівачами.

«Опалення включили, це дуже добре, але опалювати на 24 градуси в квартирі у жовтні, мабуть, забагато», — пише Зоя.

«Батареї ледь теплі. Подзвонила в ОСББ ,так ніхто і не прийшов», — пише Леся.

«Добрий день, у мене, наприклад, усе сплачено, квартира на першому поверсі ще й кутова, батареї ледь теплі, в квартирі прохолодно при такому опаленні. А це вже другий день, із 9:00 до 17:00, опалення відключене, працює обігрівач, бо холодно», — скаржиться Поліна.

Підготував Олег БРЮХАНОВ