З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

28 червня ми відзначаємо одне з головних державних свят — День Конституції України. Основний Закон затвердив незалежність нашої держави, право народу жити у власній суверенній соборній країні.
Конституція визначила найціннішим — життя людини, її здоров’я, честь і гідність, надала кожному громадянину можливості для самоорганізації, свободу слова та віросповідання.
Час плине надто швидко, і швидко змінюється світ навколо нас. Шлях, котрий європейські держави проходили сторіччями, ми долаємо семимильними кроками. Та у будь-яких обставинах маємо знати, пам’ятати і керуватись єдиним для всіх законом — Конституцією України. В той же час маємо усвідомлювати, що лише власним розумом і наполегливою працею можна наповнити реальним змістом усе, що декларує Конституція.
Бажаю Вам впевненості, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина Української держави. Нехай у ваших серцях не згасне віра у прекрасну долю України, а у родинах панують здоров’я, злагода, достаток. Добра вам і щастя. З Днем Конституції України!
М.П.БОРОВЕЦЬ, міський голова