ГОЛОВНІ ЧИННИКИ ПЕРЕМОГИ — АТАКА

Продовжують безпрограшну серію в чемпіонаті області серед команд-ветеранів представники нашого міста. Демонструючи комбінаційний атакуючий стиль гри, новоград-волинці очолюють турнірну таблицю обласного чемпіонату.
Про перебіг подій у виїзному матчі в смт.Романів розповідає учасник поєдинку Олександр Хамула: «У Романів наша команда поїхала в своєму оптимальному складі, була лише одна чергова заміна голкіпера, де після тривалої перерви грав Володимир Грищенко. З перших хвилин матчу перевага новоград-волинців була беззаперечною. Захопивши центральну ділянку поля, наші півзахисники мали можливості розвивати атаку на свій розсуд, що призвело до «швидкого» голу, котрий забив Олексій Савчин. Новоград-волинці продовжували насідати на ворота господарів, і після чергової атаки захисник, ліквідовуючи небезпечний момент, зрізав м’яч у сітку власних воріт. До кінця тайму нам вдалося забити ще один гол, він на рахунку все того ж О.Савчина.
У другому таймі господарі дещо вирівняли гру, однак нічого суттєвого і небезпечного біля воріт нашого голкіпера створено не було. Контратаки у виконанні лідерів чемпіонату були швидкими та небезпечними, однак ударам форвардів бракувало влучності. Підсумковий результат — 3:1.
Це був останній матч першого кола, що вивів збірну Новограда-Волинського на одноосібне перше місце, адже головні суперники нашої команди, котрі представляють у чемпіонаті андрушівський футбол, у цьому турі зазнали поразки від команди м.Житомир. А матчі другого кола розпочнуться вже найближчої суботи, де у домашньому матчі лідери змагань прийматимуть суперників з м.Коростишів. Початок о 14 годині.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ