ПЕРЕДСВЯТКОВИЙ ВОЛЕЙБОЛ

У переддень Міжнародного жіночого свята у місті відбувся волейбольний турнір, головними дійовими особами на якому стали представниці чарівної статі — місцеві студентки та просто шанувальниці цього виду спорту.
На підтримку змагань виступили відділ спорту міської ради (начальник В.М.Гамма), федерація волейболу міста (голова В.В.Стародуб) та міська жіноча організація, котру очолює Т.Р.Сахненко.
Ігри минули в напруженій боротьбі. Про такі кажуть — прохідних матчів не було. У підсумку ж до фіналу потрапили господарі турніру — команда, що представляла промислово-економічний технікум, та збірна з села Яруня.
Обидві команди грали сильно, та переможець мав бути один. Ним цього разу стали дівчата з Яруня. За що були нагороджені кубком і грамотами. Передбачили організатори змагань і матеріальне заохочення, про яке подбали спонсори.
Міськрада ФСТ «Спартак» — головний організатор турніру — висловила вдячність керівництву промислово-економічного технікуму за безкоштовно надану спортивну базу для проведення змагань.
Олег БРЮХАНОВ