«УКРПОШТА» ПРИСУТНЯ У КОЖНОМУ НАЙВІДДАЛЕНІШОМУ СЕЛІ»

«УКРПОШТА» ПРИСУТНЯ У КОЖНОМУ НАЙВІДДАЛЕНІШОМУ СЕЛІ»

Наголошуючи на важливій ролі пошти навіть у сучасному, нашпигованому електронними засобами зв’язку, світі зазначила начальник Центру поштового зв’язку №4 Ганна Бущенко під час урочистостей з нагоди професійного свята — Дня працівників радіо, телебачення і зв’язку.
— Нерідко поштарі є одними з найбільш бажаних гостей, особливо для людей похилого віку. Адже саме листоноша приносить пенсію, вісточки від дітей та онуків. Словом, залишається чи не єдиним зв’язковим зі світом для одинокої людини, — підкреслила начальник ЦПЗ №4.
Місцевих працівників пошти привітали заступник міського голови Сергій Колотов і перший заступник голови РДА Сергій Лавренюк, а також колеги-партнери із засобів масової інформації. Бажаючи зв’язківцям міцного здоров’я й оптимізму, гості свята водночас відзначили ініціативність і наполегливість, різноманітні новинки, що впроваджує ­«Укрпошта» для покращання рівня обслуговування ­населення.
Однією з таких і, певно, найбільш революційною на сьогодні, є пересувні поштові відділення, що курсують дрібними селами й пропонують їхнім жителям увесь комплект послуг, передбачених ­«Укрпоштою».
Ганна Бущенко висловила щиру вдячність як нинішнім працівникам пошти, так і ветеранам за професіоналізм та відповідальне ставлення до роботи. При цьому наголосивши, що за багатьма показниками Центр поштового зв’язку №4 нині є кращим в області.
Щоб святковий день став ще більш радісним, для присутніх у залі прозвучали добре відомі й усіма любимі пісні.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА