ПОМИНАННЯ 28/2011

ПОМИНАННЯ 28/2011































18 липня минає рік, як на сороковому році життя перестало битися серце дорогої і коханої людини Івана Станіславовича НОВАКОВСЬКОГО


Нема у світі таких слів, щоб передати наше горе. Наш плач сердець, наш крик душі ти не почуєш вже ніколи. Земля тобі хай буде пухом і вічне Царство в Небесах, тебе ніколи не забудем, назавжди ти в наших серцях. Він був дуже дружньою і доброю людиною з великим щирим серцем та світлим розумом, щедрим на добрі вчинки та мудрі поради, дружню підтримку і співчуття. Всі, хто знав його, пом’яніть у своїх молитвах та у своєму серці.


Вічно сумуючі дружина Людмила, дочка Катерина, син Микола, донька Вероніка, рідні та близькі



16 липня минає друга річниця вічної і світлої пам’яті Володимира Ігнатовича ТИМОШЕНКА


Любимо, сумуємо, пам’ятаємо...


Дружина, дочка, онук



18 липня минає 40 сумних, тяжких днів, як трагічно обірвалося життя найдорожчої для нас людини, дорогого чоловіка, люблячого батька та дідуся Івана Савелійовича ТУЧІ


Рідненький наш, як нам всім бракує тебе, твоєї усмішки, мудрої поради, твого тепла. Без тебе стала пуста домівка. Нехай Боженька сон оберігає і Царство Небесне тобі посилає. Молитва хай дійде до тебе, щоб Рай був там тобі на небі.


Вічно сумуючі дружина, діти, онуки



17 липня — два роки з дня смерті Бориса ТКАЧЕНКА


А серце моє не перестає плакати за тобою, мій любий. Коли ти чуєш плач, то плаче твоя дружина Софія, котру ти так любив на цьому світі. Нехай свята земля, у якій спочивають твої золоті ручки і ніжки, буде пухом, і Царство Небесне твоїй душі.


Вічно твоя Софія Ткаченко



17 липня — 40 днів, як обірвалося життя нашого дорогого Бориса СТЕПАНЮКА


Спокійно спи, рідненький наш.

Нехай Господь твій сон оберігає,

А світла пам’ять повсякчас

Хай душі наші зігріває.

Ми Господу помолимось за тебе,

За мир і спокій для душі твоєї.

Нехай Він забере тебе до себе

І подарує Рай тобі на небі.


Мати, брати з сім’ями, рідні та близькі



19 липня минає 2 роки, як перестало битися серце Людмили КРИВОРУКИ


Рідненька наша! Як важко і сумно стало жити без тебе, серце плаче і болить душа. Скільки б не минуло часу, будемо пам’ятати, любити, згадувати тебе. Хто пам’ятає, — пом’яніть, хто забув, — згадайте. А Господь хай пошле тобі Царство Небесне та вічну пам’ять.


Сумуючі мама, сестра з сім’єю, брат з сім’єю, друзі



20 липня — річниця світлої пам’яті дорогого брата Леоніда Івановича СУСЛОВЦЯ


Пам’ять про тебе — завжди з нами, і скільки б не минуло часу, ми будемо завжди пам’ятати, згадувати і молитися за тебе. Нехай свята наша земля береже твій вічний спокій. Царство тобі Небесне.


Сумуюча вся родина