ОФІЦІЙНО

ЖИТЛО ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ ВЕЛИКОЇ ВІТЧИЗНЯНОЇ ВІЙНИ
Нещодавно в управлінні житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради відбулася зустріч з ветеранами Великої Вітчизняної війни, яким, згідно з Постановою Кабінету Міністрів, буде придбане житло. Це інваліди 1-ої групи, які довгий час перебували на черзі на квартирному обліку. В нашому місті — це 7 чоловік, умови проживання яких підлягають вимогам Постанови. Ці люди мають неблагоустроєне житло, натомість їм пропонується благоустроєне. В разі проживання з ними дітей чи близьких родичів, вони не позбавляються права на це житло. Найближчим часом буде оголошено тендер на проведення закупівлі квартир у Новограді-Волинському. Для кожного ветерана, який перебуває на черзі, буде придбане благоустроєне житло.
Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради повідомляє про наміри здійснити капітальний ремонт покрівлі та перекриття гуртожитку на вул.Гранітній, 24 (р-н Каменедробильного заводу). З метою визначення підрядника запрошуються бажаючі на засідання комісії із пропозиціями щодо можливості виконання цих ремонтних робіт. Засідання проходитиме 12 липня, о 14:00, в к. №42 Будинку рад (вул.Шевченка, 16). Довідки за тел. 5-25-68.
ТРИВАЄ ЗАГАЛЬНОМІСЬКИЙ КОНКУРС «ЗЕЛЕНИЙ ЗВЯГЕЛЬ»
До участі в ньому долучилися Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, підприємці, мешканці багатоповерхівок. Слід зазначити, що за сприяння ПП Таїси Сальчук, ТОВ «Волинь» (керівник Валентина Додонова) на центральних клумбах міста цього року з’явилися нові види квітів, які своїм розмаїттям кольорів прикрашають вулиці та площі міста, створюють гарний настрій перехожим. Цього сезону через багато років знову відроджено клумбу на розі вулиць Жовтневої та Шолом Алейхема. Міська влада висловлює подяку мешканці міста Валентині Поліщук, яка проживає на вул.Коцюбинського. Саме завдяки її небайдужості, старанням та дизайнерським здібностям починає розквітати ця клумба, де більша частина розсади — благодійна участь Валентини Миколаївни у прикрашанні території рідного міста.
Конкурс на кращий ландшафтний дизайн та квіткове оформлення прилеглої території «Зелений Звягель» триватиме по 15 вересня. Комісія визначатиме переможців у номінаціях: «Багатоповерховий будинок», «Приватний будинок», «Підприємство, установа, організація, сфера торгівлі і послуг», «Навчальний заклад, медична установа», «Краще квіткове оформлення балкону та фасаду». На переможців чекають винагороди. Документи — заява, фото та відеоматеріали — приймаються управлінням ЖКГ та КВ міської ради (к.49). Огляд пропозицій проводитиметься з виїздом на місце.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради