ХРОНІКА 38/2011

ДІВЧИНКА ПОКІНЧИЛА ЖИТТЯ САМОГУБСТВОМ
Трагедія трапилась у Житомирі: 13-річна дівчинка покінчила життя самогубством. Про це кореспонденту УНІАН повідомив працівник прес-служби Головного управління МНС України у Житомирській області Сергій УЛАНОВ.
За його словами, трагедія сталася 16 вересня.
Наразі за цим фактом правоохоронцями проводиться перевірка, з’ясовуються причини самогубства дитини.
ОБЕРЕЖНО: ТЕЛЕФОННІ ШАХРАЇ!
На Житомирщині почастішали випадки телефонних шахрайств. Так, на вулицях до перехожих людей звертаються незнайомі особи, котрі просять начебто зателефонувати. Версії для цього можуть бути різними, однак мета одна — видурити речі. З початку року таких шахрайств зареєстровано 28.
У випадках, коли незнайомий просить скористатись вашим телефоном, ні в якому разі не передавайте його сторонній особі. Краще уточніть обставини, необхідність дзвінка і зробіть його самі.
До махінацій з телефонами шахраї вдаються й іншим способом. Вони телефонують до людини, представляються працівниками правоохоронних органів і повідомляють про вигадані проблеми близьких та пропонують вирішити питання шляхом перерахунку певної суми грошей, що потерпілі переважно і роблять. У поточному році на території області зареєстровано 9 шахрайств такого виду.
Тож, правоохоронці області застерігають: будьте обережними та уважними. Особливо ж прискіпливо ставтесь до випадків, пов’язаних із використанням грошових коштів, єдина мета шахраїв — видурити їх у вас.
МІСЯЧНИК ДОБРОВІЛЬНОЇ ЗДАЧІ ЗБРОЇ
Згідно зі ст.24 Закону України «Про міліцію», Новоград-Волинськии МВ УМВС України в Житомирській області з 1 вересня по 1 жовтня 2011 року проводить місячник добровільної здачі зброї, вибухових матеріалів та спеціальних засобів у населення.
За інформацією звертатися за адресою: Новоград-Волинський МВ УМВС, вул.І.Франка, 3-а, каб. №41, тел.: 102, 5-22-25.