ХРОНІКА 39/2011

НЕПОВНОЛІТНІ КРАДІЇ МЕТАЛУ
20 вересня до Новоград-Волинського МВ звернувся житель району, 1958 р.н., голова приватного сільськогосподарського підприємства, із заявою про те, що зі складу господарства, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено 180 метрів кабелю на загальну суму 9 тисяч гривень.
Працівники міліції за підозрою в скоєнні злочину затримали трьох неповнолітніх жителів району, в яких викрадене вилучено.
ОБІКРАЛИ ДІДУСЯ НА СОЛІДНУ СУМУ
Днями до Червоноармійського РВ звернувся 84-річний житель села Курного із заявою про те, що цього ж дня, вранці, до його помешкання під виглядом соціального працівника зайшов невідомий, котрий шляхом обману та зловживання довірою, заволодів його грошима. Загалом шахраю вдалося ошукати дідуся на 30,5 тис. гривень, 700 євро та 500 доларів США.
Наразі працівники міліції з’ясовують всі обставини злочину та причетних до нього осіб.
ЗВЯГЕЛЬЧАНКУ ПОГРАБУВАЛИ В ЖИТОМИРІ
22 вересня 22-річна жителька міста Новограда-Волинського звернулася до Корольовського райвідділу міліції м.Житомир із заявою про те, що в одному з розважальних закладів міста невідомим викрадено її жіночу сумочку, в якій знаходились гроші, паспорт та косметичка. Загальна сума збитку становить 730 гривень. Працівники міліції за підозрою у вчиненні злочину затримали 30-річну місцеву жительку, в якої викрадені речі вилучено.
КРАДІЯ РОЗШУКУЮТЬ
До Новоград-Волинського міськвідділу звернувся 51-річний житель району із заявою про те, що 24 вересня, близько 13 години, поблизу його будинку невідомий відкрито викрав у нього 570 гривень.
Оперативники карного розшуку в скоєнні злочину обгрунтовано підозрюють непрацюючого, раніше судимого, 31-річного жителя району, розшук котрого триває.
УМВС України в Житомирській області