ЗАТВЕРДЖЕННЯ ТАРИФІВ НА ВОДУ ВІДКЛАДЕНО

Під головуванням першого заступника міського голови Миколи Усенка проходило чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Розпочинаючи зібрання, Микола Григорович констатував, що ситуація в місті стабільна, за графіком ведуться ремонтно-будівельні роботи на 46 міських об’єктах.
Наразі вже узгоджено питання щодо виділення додаткових коштів на продовження будівництва ІІ черги полігону для ТПВ та коштів для придбання житла для потерпілих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, які перебувають на квартирному обліку.
Членами виконавчого комітету міської ради обговорювалося 23 проекти рішень, затверджено 22 з них. Зокрема, після тривалих дискусій відкладено прийняття рішення щодо нових тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення. Вирішено створити комісію з числа фінансистів, податківців, яка має грунтовно перевірити стан фінансово-господарської діяльності Водоканалу і доповісти результати на наступному засіданні виконкому. Лише після цього буде затверджуватися новий тариф.
Прийнятим виконавчим комітетом міської ради рішенням мешканці багатоквартирних будинків із лічильниками теплової енергії матимуть право на отримання субсидій на тепло за січень-лютий поточного року.