ХРОНІКА 32/2012

КОНОПЛІ У ГОРОДІ
2 серпня, під час проведення операції «Мак-2012», працівники Новоград-Волинської міліції виявили на городі в мешканця села Пилиповичі 55 стебел конопель. Як пояснив чоловік, наркотичну сировину вирощував для власних потреб.
ДТП БІЛЯ ПЕРЕМОГИ
3 серпня мешканець села Федорівка Новоград-Волинського району, рухаючись автомобілем «САЗ-3507» у напрямку міста, з крайньої правої смуги руху в ліву не надав переваги в русі автомобілеві «Хонда», який рухався в попутному напрямку, в результаті чого відбулося зіткнення. Внаслідок аварії пасажирка «Хонди» отримала ряд тілесних ушкоджень і була доставлена до травматологічного відділення Новоград-Волинського міськрайТМО.
КРАДІЖКА НА РИНКУ «УРОЖАЙ»
У ніч із 3 на 4 серпня невідома особа пошкодила замок на холодильнику, що знаходився біля торгового павільйону «Кури-гриль», і викрала пляшки з пивом та кока-колою, чим нанесла підприємцям збитків на суму 1300 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.
НАПАДНИК У ПІД’ЇЗДІ
6 серпня у під’зді будинку, що по вул.Толубка, невідома особа у мешканки міста зірвала із шиї два золотих ланцюжки і зникла з місця злочину. Зловмисника розшукують.
СОКИРОЮ ПО ГОЛОВІ
6 серпня в чергову частину Новоград-Волинського МВ надійшло повідомлення зі «Станції швидкої допомоги» про те, що по вул. Чапаєва виявлений чоловік із травмою голови та був доставлений до приймального відділення лікарні.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що в одному із дворів по вул.Чапаєва виникла сварка під час спільного розпиття спиртних напоїв між двома мешканцями міста. Один із них потім пішов додому, приніс сокиру і обухом ударив по голові суперника. Проте незабаром зловмисника розшукали працівники міліції.
В.КЛІМЧУК, перший заступник начальника Новоград-Волинського МВ, майор міліції