Поминання 8/2013

Поминання 8/2013



































































25 лютого минає 12 років, як пішов у небуття дорогий наш синочок, брат, швагро, дядя — Віталій Анатолійович ОЛЬШЕВСЬКИЙ


Здається нам, що ти в дорозі, що скоро станеш на порозі. Не хоче серце з тим змиритись, що в очі вже не подивитись Молитва хай дійде до тебе, щоб рай був там тобі на небі, а пам’ять на землі зоріла. Царство Небесне і вічний спокій душі твоїй. Хто пам’ятає, — пом’яніть, хто забув, — згадайте.


Вічно сумуючі батьки, сестри, швагри, племінники



Висловлюємо щиру подяку Славентину Федоровичу Свинарьову, Сергію Івановичу Дунчакову, Михайлу Туровцю, колегам, рідним, близьким, сусідам, друзям за допомогу в організації поховання Михайла Яковича СУРОВЦЯ


Нехай Бог береже вас і ваші сім’ї.


Рідні, діти



27 лютого минає рік, як пішов з життя чоловік, батько, дідусь — Володимир Адамович ЯКИМЧУК


На душі і в серці — біль, печаль та сльози, які ніколи не висохнуть. Знаємо, що тебе ніколи не дочекаємося з дороги, з якої немає вороття. Пам’ять про тебе буде вічно жити в наших серцях. Прости нас, рідний, що ми і лікарі були не в силах тебе врятувати, — видно така була воля Господня. Таких як ти не забувають, а вічно пам’ятають. Хто знав його, — згадайте і пом’яніть. Царство тобі Небесне і вічний спокій твоїй добрій душі.


Сумуючі дружина, діти, онуки, вся родина



27 лютого минає рік світлої пам’яті Степана Олександровича ФІЛЬЧЕНКА


Хай над твоєю могилою світить сонечко, жалібно співають пташки, а на квітах буде роса — то наші сльози, сльози смутку. Хай земля буде тобі пухом, а душі — вічний спокій. Царство Небесне.


Дружина, діти, онуки



Сумними датами лютого болить душа


11 років тому, 13 лютого, раптово перестало битися серце моєї єдиної сестри — Наталії Юріївни ПАВЛОВСЬКОЇ, а 27 лютого минає 3 роки, як пішла у вічність найрідніша людина — мама — Лідія Василівна ПАВЛОВСЬКА


Низько схиляємо голови перед їх світлою пам’яттю та просимо згадати добрим словом рідних нам людей. Царство Небесне, вічний спокій їх душам.


Валерій з дружиною та доньками



23 февраля — 40 дней светлой памяти Алексея ЯЦУКА


Бури жизни миновали, страдания земные окончены, бессильны враги с их злобою, но сильна любовь, избавляющая от вечного мрака и спасающая всех. Будем молиться со слезами, когда память об усопшем мучительно свежа, будем помнить имя его в ночи и во дни. Вечный покой усопшему Алексею и вечная память.


Родители, брат, доченька и все родные



17 лютого минуло 9 днів, як пішла з життя Тетяна Григорівна ЯКУЩЕНКО


Хто пам’ятає, — пом’яніть добрим словом і світлою молитвою, а хто забув, — згадайте. Пухом тобі земля, душі — вічний спокій і Царство Небесне.


Сумуючі донька, зять, онучка, родини Костюків, Марчуків



22 лютого минає 15-та річниця смерті нашого дорогого тата, дідуся, прадіда — Івана Лукашовича ХОДАКІВСЬКОГО


Ви пішли в небуття, звідки нема вороття, але пам’ять про Вас пронесем все життя. Стискається серце, збігає сльоза, ми й досі не можем повірити, що Вас нема. Хто пам’ятає, — не забувайте, хто забув, — згадайте.


З глибоким сумом син Григорій, невістка Тетяна, онуки та правнуки з села Наталівки



23 лютого минає рік, як пішов з життя дорогий наш батько — Олександр Михайлович АНДРІЙЧУК


Ти завжди в нашій пам’яті.


З глибоким сумом усі рідні



19 февраля — 9 дней, как ушёл из жизни наш дорогой муж, отец, дедушка — Михаил Филиппович ТИТОВ


Ты там, где кончается небо, где солнце берёт свой исток. Ты там, где никто раньше не был, ты там, где живёт только Бог. Прости, что не смогли тебе помочь, прости, что не смогли тебя сберечь, прости, что не смогли тебя спасти. Сто раз прости, прости, прости.


Скорбящие жена, дети, внуки



24 лютого минає рік світлої пам’яті Анатолія Володимировича КАРПАНА з с.Степове


Не хоче серце з цим змиритись, що поряд з нами тебе нема. Тобі б ще жити, жити, жити… Лишився біль, печаль одна. Царство Небесне.


Сумуючі батьки, дружина, синок, сестра з сім’єю, рідні



25 лютого — 40 днів, як немає з нами шанованої людини — Валерія Михайловича СЛИВІНСЬКОГО


Скільки б часу не минуло — світла пам’ять про тебе буде у нас в серцях. Нехай земля береже твій вічний спокій, а Господь дарує Царство Небесне і вічну пам’ять. Хто знав, — пом’яніть добрим словом і святою молитвою.


Сумуючі друзі, сім’я Лабай



19 лютого минуло 9 днів, як перестало битися серце найдорожчої, найріднішої дружини, матусі, бабусі — Марії Максимівни ГНІТЕЦЬКОЇ


Ти була турботливою мамою, порадницею, люблячою нами всіма. В наших серцях ти залишишся назавжди. Не заросте ніколи стежина, що провела тебе в останню путь, похилиться зажурена калина, і добрим словом люди пом’януть.


Вічно сумуючі чоловік, дочка та вся велика родина



22 февраля — 7 лет, как ушёл из жизни мой сыночек — Николай Николаевич КОВАЛЬ


Оставил горечь и печаль. Как больно и тоскливо. Уже весна идёт, всё оживает и поёт. Но Коленька никогда к нам не придёт. Я скучаю по тебе. Тоска душу раздирает, слёзы на глазах не высыхают. Смириться с этим горем невозможно. Но мы тебя никогда не забудем, помнить и любить вечно будем. Царство тебе Небесное и пухом земля. Кто знал, — вспомните добрым словом и помяните.


Скорбящая мама, брат с семьёй



26 февраля — 40 дней, как ушёл из жизни Иван Валерьевич ВАСИЛЬЕВ

16.06.1991-18.01.2013 гг.


Никто не смог тебя спасти, ушёл из жизни очень рано. Но светлый образ твой, родной, мы будем помнить постоянно. Все, кто помнит, помяните, низко головы склоните…


От скорбящих мамы, папы, сестрички, крёстного, деда



Висловлюємо щирі співчуття однокласниці та учениці 8-А класу Дарині Тороні з приводу передчасної втрати батька — Василя ТОРОНІ


Не заросте ніколи та стежина, що провела Вас у останню путь. Похилиться зажурена калина, і добрим словом люди пом’януть. Вічний спокій Вашій душі, Царство Небесне та земля пухом.


Батьки, діти, класний керівник, перша вчителька 8-А класу ЗОШ №2