Реваншу не вийшло

Для обох команд заключний тур у групі 1 чемпіонату України серед аматорів не мав турнірного значення. «Одек» із Рівненщини достроково забезпечив собі місце, що дозволяє зіграти у фінальній частині чемпіонату, «Авангард» же так само достроково цих шансів позбувся.
Тим не менше, протистояння із суперником, що вже встиг стати принциповим, вдалося. І не тільки тому, що одним із суддів на лінії була… жінка. Інтерес до матчу підігрівав результат гри на полі «Одека», коли господарі перемогли «Авангард» — 3:2, а ключовий гол був забитий із порушенням правил. Тож мова про реванш була актуальною, але він не вдався. За цілком рівної гри у другому таймі нападник «Одека» скористався грубою помилкою захисту «Авангарду» — 0:1. Цей гол залишився єдиним у матчі, хоча гостей двічі виручила поперечина, ще тричі їх врятував голкіпер.
Якщо «Авангард» не поїде на перенесену гру у Вінницю, то звітний матч виявиться останнім для нього у рамках цьогорічного чемпіонату аматорів. В активі новоградців — усього 7 очок і передостаннє місце серед шести команд.
Олег БРЮХАНОВ