Поминання 4/2014

Поминання 4/2014























23 января — год светлой памяти Николая Степановича КОВАЛЬЧУКА


Ты ушёл от нас в январский морозный день, когда за окнами шумела метель. Жизнь проходит, а из сердца боль и тоска не уходит. Нам не высказать горя, не выплакать слёз. Ты счастье и радость с собою унёс. Живым тебя представить так легко, а в смерть твою поверить невозможно. Ты нас прости, что не смогли тебе помочь. Прости, что не смогли тебя сберечь. Прости, что не смогли тебя спасти. Сто тысяч раз прости, прости, прости... Ты был самый лучший и родной, тебя сам Бог позвал с собой, с небес на землю все ангелы спустились, они тебя забрали в небеса с собой, навсегда. Твоя свеча жизни догорела дотла, пусть там тебе будет легко, спокойно. Лебединым пухом — Святая земля, а душе твоей — Вечный покой и Царство Небесное. Лишь со скорбью и болью в сердце жить осталось нам.


Вечно скорбящие жена, дети, внуки



Є сила, що може забрати з життя, та з пам’яті рідних — ніколи...


24 січня минає рік, як пішов з життя коханий чоловік — Борис Федорович ДМИТРУК


На душі — і біль, і жаль, і сум, тебе нема і більше вже не буде. Усі, хто знав, згадайте разом з нами добрим словом, тихою молитвою. Царство тобі Небесне. Вічний спокій твоїй душі.


З глибоким сумом, дружина, син, невістка, онуки, правнуки, всі рідні



Анюта ГАЛИЦЬКА-ЛАГОШИНА

10.02.1977-30.01.2013 рр.


Ти пішла з життя такою молодою і вродливою. Ти була для нас ясним сонечком, яскравою зіркою, опорою, порадницею, весь час турбувалася про нас. Спасибі тобі, рідненька. На душі і в серці біль не стихне ніколи. Ти в нашій пам’яті завжди жива. Таких, як ти, не забувають. Вічного тобі життя у Царстві Небеснім. Нехай Господь оберігає твою світлу і добру душу.


З глибоким сумом твої батьки, донечка, чоловік, брат з сім’єю, всі рідні



26 січня минає 10 років, як немає з нами Ганни Григорівни ЄВПАК


Якби могла ти довше жити, — були б щасливі внуки й діти. Але не в силах ми змінити Господню волю у житті. Таких, як ти, не забувають, таких лиш вічно пам’ятають. Царство тобі Небесне, рідненька.


З глибоким сумом діти та внуки



На 91-му році, в Ізраїлі, пішов з життя Ізраїль Львович МАРКМАН


З великим сумом сприйняли цю звістку колишні учні цього мудрого, талановитого, добре знаного новоград-волинцями Вчителя-наставника. Пам’ять про свого Вчителя та велику вдячність йому ми завжди зберігатимемо у своїх серцях.


Ж.Василенко, О.Провоторов.