У Новоград-Волинському районі перекинувся гужовий віз: троє людей загинули…

Уранці 2 травня, між селами Мала та Велика Горбаша Новоград-Волинського району, через перекидання воза загинуло троє людей. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Житомирській області.
«Пригода трапилася уранці 2 травня між селами Малою та Великою Горбашею. У полі, на відстані 40 м від дороги, перекинувся гужовий віз із людьми. У результаті двоє жителів с.Хижівка та 80-річна бабуся із с.Суємці загинули на місці. Ще одного потерпілого доставлено до лікарні», — йдеться у повідомленні.
Інформація про подію надійшла до Новоград-Волинського відділу поліції близько 5:40. На місці працівники слідчо-оперативної групи встановили, що 49-річний чоловік, керуючи возом та намагаючись скоротити шлях додому, з’їхав із дороги і, прямуючи через поле, не впорався з керуванням та допустив перекидання воза в канаву з водою.
У результаті пригоди загинули керманич, житель с.Хижівка, та двоє пасажирів, 30-річний його односельчанин та 80-річна жителька Суємець. До лікарні доставлено ще одного учасника події, 35-річного жителя Хижівки, із попереднім діагнозом — загальне переохолодження та стан алкогольного сп’яніння.
Розпочато кримінальне провадження, триває з’ясування всіх обставин, — інформує поліція.
За матеріалами ГУНП в Житомирській області