Відбулося 58-ме засідання виконавчого комітету міської ради сьомого скликання

Відбулося 58-ме засідання виконавчого комітету міської ради сьомого скликання

12 вересня у великій залі Будинку рад під головуванням міського голови Віктора Весельського відбулося 58-ме засідання виконавчого комітету міської ради сьомого скликання.
Очільник міста Віктор Весельський поінформував присутніх про обрання секретаря Новоград-Волинської міської ради рішенням міської ради від 06.09.2018 р. №551, яким став Остапчук Василь Іванович.
Також Віктор Леонідович надав інформацію про результати робочої зустрічі з міністром соціальної політики України Ревою А.О., що відбулася 11 вересня в місті Києві на предмет будівництва «Прозорого офісу». Було зазначено, що на даний час освоєно 12 млн. гривень із 23 млн. гривень (18 млн. грн. із Державного та 5 млн. грн. із міського бюджету). Ще 6,5 млн. гривень планується залучити з Державного бюджету на реалізацію даного проекту найближчим часом.
Крім того, 11 вересня очільник міста провів робочу зустріч із виконавчим директором Асоціації міст України Олександром Слобожаном на предмет недофінансування державою різниці у тарифах на послуги водопостачання і водовідведення.
На розгляд засідання виконавчого комітету було внесено 20 питань. Ще одне питання — «Інформація про перелік підприємств щодо заборгованості зі сплати за оренду земельних ділянок», за пропозицією члена виконавчого комітету Сергія Портянка, було включено до порядку денного під час засідання.
Зокрема, під час засідання члени виконавчого комітету міської ради затвердили мережу та кількісні показники закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти, закладів позашкільної освіти міста на 2018-2019 навчальний рік. Мережа класів закладів загальної середньої освіти міста на 2018-2019 навчальний рік має наступну чисельність: 1 класів — 30, 2 класів — 27, 3 класів — 29, 4 класів — 30, 5 класів — 26, 6 класів — 25, 7 класів — 25, 8 класів — 25, 9 класів — 24, 10 і 11 класів — по 14.
Також у місті нараховується 21 клас з інклюзивним навчанням. Загальна кількість учнів у закладах загальної середньої освіти міста становить 6715 чол. Першокласників цього року нараховується 768 чол. Кількість дітей, які перебувають на інклюзивному навчанні, — 30 чол.
Ще одним рішенням виконавчого комітету міської ради затверджено коефіцієнти нормативної витрати теплової енергії на опалення місць загального користування в багатоквартирних житлових будинках міста Новограда-Волинського, обладнаних лічильниками обліку теплової енергії, та встановлено питому норму споживання теплової енергії на централізоване опалення житлових будинків без приладів обліку.
Із повними текстами всіх прийнятих рішень можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради у рубриці «Нормативна база — Рішення виконавчого комітету».
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради