Поблизу Броників від наїзду автомобілем загинула жінка

Поблизу Броників від наїзду автомобілем загинула жінка


Дорожньо-транспортна пригода сталася увечері, 19 жовтня. на автодорозі «Київ — Чоп», поблизу с. Броників. Внаслідок наїзду автомобілем загинула місцева жителька.





Попередньо, близько 19:10, водій автомобіля «Opel Vivaro», 42-річний житель Ємільчинської громади, рухаючись у напрямку Рівного, здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу.





Унаслідок ДТП пішохід, 36-річна жителька Брониківської громади, від отриманих травм загинула на місці.





Усі обставини ДТП з’ясовуються у межах розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.





Шановні водії! Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах — 50 км/год.





Шановні пішоходи! Переходьте дорогу лише у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Не забувайте, що у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїжджою частиною чи узбіччям, повинні використовувати світлоповертальні елементи (стрічку, наклейку, жилет тощо) або бути в одязі, який має світлоповертальні елементи. Подбайте про свою безпеку!
Відділ комунікації поліції Житомирської області