У ДТП загинув велосипедист

У ДТП загинув велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася 11 листопада близько 14:45 на автодорозі Київ-Чоп поблизу с. Наталівки Новоград-Волинського району. Унаслідок ДТП загинув 86-річний чоловік. У ДТП загинув велосипедистНа місце автопригоди виїхали працівники слідчо-оперативної групи Новоград-Волинського райвідділу для з’ясування усіх обставин.
Попередньо, 25-річний житель м. Запоріжжя, керуючи автомобілем «Opel», не обравши безпечної швидкості руху, здійснив наїзд на чоловіка, який переходив дорогу по пішохідному переходу із велосипедом у руках.
У результаті ДТП 86-річний житель м. Новограда-Волинського загинув на місці події.
У ДТП загинув велосипедистНаразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Шановні водії, дотримуйтеся Правил дорожнього руху, будьте уважними та обережними. Обирайте таку швидкість руху, яка дозволить вчасно зреагувати на зміну дорожніх обставин.
Шановні пішоходи, переходьте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Прості правила рятують життя.