ДТП з потерпілими на трасі Київ-Чоп у Новоград-Волинському районі

ДТП з потерпілими на трасі Київ-Чоп у Новоград-Волинському районі


12 листопада до Новоград-Волинського районного відділу поліції надійшло повідомлення про ДТП на 233 км автотраси Київ-Чоп. Попередньо, водій автомобіля «Daewoo Lanos», 31-річний житель Київської області, рухаючись у напрямку м. Житомира, не впорався з керуванням, допустив зіткнення з лівою задньою частиною напівпричепа вантажівки «MAN» під керуванням 52-річного жителя Тернопільської області, що рухався у попутному напрямку та став здійснювати розворот. Після зіткнення з напівпричепом легковик виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся колесовідбійником.

У результаті ДТП водій та 27-річний пасажир «Daewoo», житель Київщини, отримали травми та були ушпиталені. Ще одному пасажиру автівки, 43-річному жителю Київської області, надали медичну допомогу без госпіталізації.

Нині поліцейські встановлюють обставини події.

Правоохоронці звертаються до водіїв: під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки. Враховуйте погодні умови, час доби та стан дорожнього полотна. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.





За матеріалами поліції Житомирської області