Звягельські слідчі завершили розслідування ДТП, в якій травми отримали шестеро людей

Звягельські слідчі завершили розслідування ДТП, в якій травми отримали шестеро людей


Днями поліцейські Новоград-Волинського районного відділу оголосили про підозру у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди 46-річній киянці. Нині обвинувальний акт скеровано до суду.

ДТП сталася наприкінці вересня на 231 км автодороги Київ-Чоп Звягельського району.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що 25-річний водій автомобіля «Chevrolet», рухаючись трасою, різко загальмував, аби пропустити пішохода. Після чого 46-річна водійка легковика «Seat», що рухалась позаду, здійснила зіткнення із задньою частиною його автівки.

У результаті травми отримали водійка автомобіля «Seat», троє пасажирів: 31-річна жінка та двоє дітей, віком 13 та 5 років, а також пасажири «Chevrolet»: 25-річна жінка та 2-річний хлопчик.

Зібравши необхідні докази та свідчення, слідчі Новоград-Волинського райвідділу оголосили водійці про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Нині обвинувальний акт направлено до суду.

Відповідно до чинного законодавства жінці може загрожувати покарання від штрафу й аж до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

За матеріалами Новоград-Волинськго районного відділу поліції