Розпочинається  толока

Розпочинається толока

Відповідно до розпорядження міського голови від 16.03.2023 р. №66 (о) «Про проведення весняної толоки на території Звягельської міської територіальної громади», з 16.03.2023 року по 14.04.2023 року на території громади проводяться заходи з благоустрою.




Під час весняної толоки здійснюються заходи з приведення в належний санітарний стан парків, скверів, кладовищ, вулиць, зупинок громадського транспорту, ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ, очищення від сміття берегів водойм та зелених насаджень.

Управління житлово-комунального господарства та екології міської ради нагадує підприємствам, установам, організаціям, незалежно від форм власності, об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків, суб’єктам підприємницької діяльності, мешканцям Звягельської міської територіальної громади про необхідність провести санітарну очистку та благоустрій прилеглих та закріплених територій.

Із розпорядженням міського голови та детальним планом благоустрою території з проведення весняної толоки на території громади можна ознайомитися на порталі документів Звягельської міської ради.

Відділ інформації міської ради