Для юних звягелян провели пізнавальні безпекові заходи

Для юних звягелян провели пізнавальні безпекові заходи

Звягельські рятувальники, спільно із працівниками КЗ «Центр позашкільної освіти» Звягельської міської ради, представниками Звягельського районного відділу поліції Житомирщини, екстреної медичної допомоги та Червоного Хреста м. Звягель, провели пізнавальний безпековий захід для дітей міста.




Представники екстрених служб знайомили малечу зі своєю професією, розповіли, як запобігати виникненню надзвичайних ситуацій та як діяти при їх виникненні. Дітей вчили надавати першу домедичну допомогу, розповідали про необхідність дотримання вимог пожежної та мінної безпеки, а також правил дорожнього руху.

У спекотний літній день справжній сплеск емоцій викликала демонстрація гасіння пожежі від пожежного автомобіля.

Також, спільно з працівниками Звягельської комунальної рятувальної станції на воді, провели просвітницьку акцію для дітей та дорослих «На воді без біди».

Заходи проводилися на березі річки Случ у місті Звягель.

Відпочиваючих навчали правил безпечного поводження на воді, порятунку потопаючих та правил надання домедичної допомоги. Додатково усім нагадали й правила поведінки, у разі виявлення у водоймі або поряд небезпечних предметів. Дітям та дорослим вручили застережливі листівки з основними правилами безпечного літнього відпочинку.

Подібні заходи проводитимуться протягом усього купального сезону, аби уникнути надзвичайних подій, пов’язаних із відпочинком громадян поблизу водойм.

Спільними зусиллями виховуємо у дітей розуміння необхідності вести безпечний та здоровий спосіб життя!

\"Для

Відділ інформації міської ради