Відбулося позачергове 69-те засідання  виконавчого комітету міської ради

Відбулося позачергове 69-те засідання виконавчого комітету міської ради

21 червня під головуванням в.о. міського голови Оксани Гвозденко відбулося позачергове 69-те засідання виконавчого комітету міської ради восьмого скликання. Його актуальність спричинена пропозиціями керівників виконавчих органів влади, у зв’язку з необхідністю оперативного вирішення нагальних питань.




Згідно з порядком денним, виконавчий комітет розглянув 3 питання.

Відтак, створено комісію з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.

Комісія виконує функції з розгляду питань надання компенсації за об’єкти нерухомого майна, пошкоджені внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації.

Прийняті рішення про затвердження висновків служби у справах дітей міської ради про підтвердження місця проживання дитини для її тимчасового виїзду за межі України, а також про захист житлових і майнових прав дітей.

Із прийнятими рішеннями у встановлений чинним законодавством термін можна буде ознайомитися на порталі документів офіційного сайту міської ради.

\"Відбулося

Відділ інформації міської ради