Рішення виконавчого комітету Звягельської міської ради від 09.08.2023 р. №843 «Про демонтаж збірно-розбірних металевих гаражів на території Звягельської міської територіальної громади»

Рішення виконавчого комітету Звягельської міської ради від 09.08.2023 р. №843 «Про демонтаж збірно-розбірних металевих гаражів на території Звягельської міської територіальної громади»

Керуючись підпунктом 7 пункту «а» статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком демонтажу збірно-розбірних металевих гаражів, сезонних майданчиків, тимчасових споруд та тимчасових конструкцій для провадження підприємницької діяльності на території Звягельської міської територіальної громади, затвердженим рішенням Звягельської міської ради від 23.02.2023 року №770, Правилами благоустрою території Звягельської міської територіальної громади, затвердженими рішенням Звягельської міської ради від 09.06.2022 року №536, розглянувши доповідну записку управління містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради від 12.06.2023 р. №140, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:


1. Демонтувати самовільно встановлений збірно-розбірний металевий гараж:

1.1 №1 на прилеглій території до багатоповерхового житлового будинку на вулиці Івана Мамайчука, 17, в м. Звягель (власник — Ситайло Микола Захарович);

1.2 №3 на прилеглій території до багатоповерхового житлового будинку на вулиці Івана Мамайчука, 17, в м. Звягель (власник — Груздюк Михайло Іванович);

1.3 №6 на прилеглій території до багатоповерхового житлового будинку на вулиці Івана Мамайчука, 17, в м. Звягель (власник — Харченко Ігор Васильович);

1.4 на прилеглій території до багатоповерхового житлового будинку на вулиці Академіка Лисіна, 10, в м. Звягель (власник — Пашкевич Микола Петрович).

2. Рекомендувати власникам гаражів здійснити демонтаж самовільно встановлених збірно-розбірних металевих гаражів у добровільному порядку протягом 10 календарних днів із дня прийняття цього рішення.

3. У разі нездійснення демонтажу в добровільному порядку, визначити уповноваженою особою на виконання демонтажу самовільно встановлених збірно-розбірних металевих гаражів №№1, 3, 6 на вулиці Івана Мамайчука, 17, та гаража на вулиці Академіка Лисіна, 10, в м. Звягель комунальне підприємство Звягельської міської ради «Звягельсервіс».

4. Комунальному підприємству Звягельської міської ради «Звягельсервіс» протягом 30 календарних днів здійснити демонтаж самовільно встановлених збірно-розбірних металевих гаражів.

5. Відповідальним за проведення демонтажу самовільно встановлених збірно-розбірних металевих гаражів є управління житлово-комунального господарства та екології Звягельської міської ради.

6. Відділу інформації міської ради (Виговська А.В.) забезпечити оприлюднення цього рішення на офіційному веб-сайті міської ради та в офіційному друкованому виданні.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову Боровця М.П. та заступника міського голови Якубова В.О.

Оксана ГВОЗДЕНКО,
в.о. міського голови