Майже вісімдесят звягелян стали донорами крові

Майже вісімдесят звягелян стали донорами крові

На сьогодні заготівля препаратів крові та її компонентів є невід’ємною складовою функціонування хірургічних відділень, опікових центрів, травматологічних чи онкологічних відділень, пологових будинків та військових шпиталів.

В умовах повномасштабного вторгнення ворога, коли проводяться бойові дії та постійно існує загроза обстрілів чи ракетних ударів, препарати крові є особливо цінними.

18 серпня, з 9:00 до 13:00, КНП «Обласний центр крові» Житомирської обласної ради провів виїзну форму заготівлі крові на базі КНП «Звягельська багатопрофільна лікарня» Звягельської міської ради.

\"Майже

Близько 80 жителів Звягельської міської територіальної громади активно долучилися до благородної справи, яка допоможе врятувати чиєсь життя.

Щира подяка кожному і кожній, хто долучився до акції «Бути донором — відповідально, корисно та безпечно!». Ваша небайдужість та бажання допомогти в цей непростий для країни час рятує життя як цивільних жителів, так і наших захисників та захисниць.

Відповідно до графіку Обласного центру крові, виїзні бригади в Звягельській міській громаді працюватимуть ще в листопаді 2023 року, про що жителів громади буде повідомлено додатково.

\"Майже

Пам’ятаймо: крапля крові рятує життя!

Відділ інформації
міської ради