З Україною в серці, прапором у руках — на підтримку ЗСУ

З Україною в серці, прапором у руках — на підтримку ЗСУ

Із великою гордістю, піднесеним почуттям патріотизму в День Державного Прапора України звягельська молодь пронесла синьо-жовтий стяг через усе місто.

Мета акції-пробігу — привернути увагу суспільства до цінності державного символу, посилити віру людей у те, що завдяки героїзму, нескореності і невтомності захисників і захисниць України, державний прапор найближчим часом буде піднятий у кожному населеному пункті.

Понад 8 км подолали учасники пробігу, передаючи естафетою Державний прапор: від в’їзного знаку «Звягель» до Меморіалу загиблим героям АТО, зупиняючись біля пам’ятних знаків загиблим за свободу і незалежність України героям, покладаючи квіти з шаною і повагою до їх подвигу.

До акції долучилися: міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки, ліцей з посиленою військовою підготовкою, фаховий політехнічний коледж, фаховий медичний коледж, вище професійне училище, дитячо-юнацька спортивна школа ім. В.П. Єрмакова, молодіжна рада Звягеля.

Наприкінці пробігу молодь передала військовим зібрані під час загальноміської акції «Подаруй прапор захисникам» синьо-жовті символи незламності, щоби так, як він був пронесений через все наше місто, так і наші захисники і захисниці змогли б якнайскоріше пронести його через усю нашу країну, у кожен куточок вільної, незалежної, нескореної України (в межах акції зібрано 95 прапорів).

Управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради висловлює окрему вдячність Звягельському районному відділу поліції Житомирщини, лікарю ДЮСШ ім. В.П. Єрмакова Корнєєву Володимиру Миколайовичу та усім активістам, які долучилися до пробігу.

\"З

Відділ інформації міської ради