Звягель — у молитві за Незалежність  та Мир в Україні

Звягель — у молитві за Незалежність та Мир в Україні

24 серпня Україна вдесяте зустріла День Незалежності в умовах російської агресії та вдруге — в умовах повномасштабної війни з рф. Незалежність — як повітря. Його не помічаєш, але без нього неможливо жити.




\"Звягель

Сповна глибину цінності нашої Незалежності ми відчули, коли виникла загроза її втратити. З кожним новим визволеним населеним пунктом ми вдихаємо Незалежність ще глибше та ще більше усвідомлюємо її важливість для всіх нас.

Із нагоди відзначення Дня Незалежності України звягеляни на урочистому зібранні помолилися за Незалежність та мир в Україні.

До громади звернувся міський голова Микола Боровець, який закликав кожного бути відданим Батьківщині, відчувати свою причетність до подій, які відбуваються, та усвідомлювати ціну, яку платять українці за Незалежність.

\"Звягель

Почесними відзнаками Звягельської міської ради — орденами «Звягельська доблесть» — нагороджено Героїв сьогодення, наших військових. Також зазначалося, що найближчими днями керівництво громади відвідає військові підрозділи у місцях несення військової служби.

Хвилиною мовчання вшанували всіх Захисників та Захисниць, які віддали своє життя за мирне небо над Незалежною Україною.

Також із нагоди Дня Незалежності у громаді відбувалися приурочені до події заходи, зокрема: у фойє Будинку рад архівний сектор міської ради організував виставку «Становлення незалежності», міський Центр соціальних служб провів арт-терапію «Ми — діти твої, Україно!» для дітей пільгових категорій, молодіжна рада Звягеля провела інтелектуальну гру, в закладах дошкільної освіти громади відбулися тематичні заходи — виставки дитячих робіт, квести, тематичні заняття з виконанням українських пісень та народними танцями, спортивні та музичні розваги.

\"Звягель

Україна платить високу ціну свободи, тому що знає цінність Незалежності і волі, цінність права йти своїм шляхом і бути рівним.

Нині Україна доводить Незалежність щодня! Україна б’ється! Незламно! До Перемоги!

Слава Україні! Слава її Героям!

Відділ інформації міської ради