Відбулося 75-те засідання виконавчого комітету міської ради восьмого скликання

Відбулося 75-те засідання виконавчого комітету міської ради восьмого скликання

13 вересня відбулося чергове 75-те засідання виконавчого комітету міської ради восьмого скликання. У ході роботи виконавчий комітет розглянув 19 питань порядку денного.




Затвердили мережу та кількісні показники закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти, закладів позашкільної освіти Звягельської міської територіальної громади на 2023-2024 навчальний рік.

Рішенням виконавчого комітету внесено зміни до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Звягельська багатопрофільна лікарня» Звягельської міської ради на 2023 рік.

У зв’язку з кадровими змінами, внесли зміни до рішення виконавчого комітету «Про міську раду з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу».

Затвердили персональний склад комісії з питань евакуації Звягельської міської територіальної громади, внесли зміни до заходів із підготовки галузей господарського комплексу Звягельської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років.

Розглянули питання захисту житлових і майнових прав дітей, їх законних інтересів, затвердили висновки органу опіки та піклування.

Затвердили акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.

У сфері соціального захисту населення прийняли рішення щодо надання безповоротної фінансової допомоги членам добровольчих формувань громади та адресних грошових допомог громадянам на лікування, оздоровлення дітям, у зв’язку з ракетними обстрілами під час агресії російської федерації.

Крім цього, розглянули питання про містобудівну діяльність та низку майнових питань: про квартирні питання, управління майном комунальної власності, оренду майна комунальної власності, передачу деревини.

Із прийнятими рішеннями у встановлений чинним законодавством термін можна буде ознайомитися на порталі документів офіційного сайту міської ради.

Відділ інформації міської ради