Відбулося 76-те засідання  виконавчого комітету міської ради восьмого скликання

Відбулося 76-те засідання виконавчого комітету міської ради восьмого скликання

27 вересня відбулося чергове 76-те засідання виконавчого комітету міської ради. Виконавчий комітет розглянув 16 питань порядку денного.

 




Заслухали інформацію про діяльність Звягельського туристичного центру. Зокрема зазначалося, що у 2023 році для мешканців та гостей громади організовано та проведено 39 екскурсій для дітей, молоді, сімей військовослужбовців та гостей громади. Представники Туристичного центру презентували громаду під час офіційної зустрічі делегацій у місті-побратимі Борислав, систематично здійснювався екскурсійний супровід делегацій міжнародних грантових організацій та партнерів, які відвідували Звягельську громаду.

Рішенням виконкому встановлено комунальному підприємству Звягельської міської ради «Звягельводоканал» тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення. Відтак, для бюджетних установ та інших споживачів встановлено наступні тарифи: централізоване водопостачання — в розмірі 31,14 грн/куб. м із ПДВ; централізоване водовідведення — в розмірі 38,88 грн/куб. м із ПДВ. Тариф для населення залишився без змін.

Виконавчий комітет затвердив план комплектування відділень із видів спорту дитячо-юнацької спортивної школи імені В.П. Єрмакова на 2023-2024 навчальний рік.

Внесено зміни до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Звягельської міської ради на 2023 рік.

Встановлено тарифи на платні медичні послуги комунальному некомерційному підприємству «Звягельська багатопрофільна лікарня» Звягельської міської ради та затверджено порядок забезпечення безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів пільговій категорії жителів Звягельської громади, про що детальніше поінформуємо згодом.

Також виконавчий комітет прийняв наступні рішення:

— Про відміну аукціону з передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності;

— Про безоплатну передачу майна комунальної власності;

— Про розроблення схеми санітарного очищення населених пунктів Звягельської міської територіальної громади;

— Про захист житлових і майнових прав дітей;

— Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів;

— Про надання адресної грошової допомоги громадянам на лікування;

— Про надання адресної грошової допомоги громадянам, у зв’язку з погіршенням матеріального стану;

— Про надання адресної грошової допомоги членам сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, учасників бойових дій, у зв’язку із військовою агресією російської федерації;

— Про надання безповоротної фінансової допомоги членам добровольчих формувань Звягельської міської територіальної громади;

— Про затвердження висновків органу опіки і піклування щодо повнолітніх осіб.

Із прийнятими рішеннями у встановлений чинним законодавством термін можна буде ознайомитися на порталі документів офіційного сайту міської ради.
 

Відділ інформації міської ради