Погодили порядок денний 43-ї сесії

Погодили порядок денний 43-ї сесії

У межах підготовки до сорок третьої сесії Звягельської міської ради восьмого скликання з 12 по 18 грудня пройшли засідання постійних комісій та погоджувальної ради.




Основні питання 43-ї сесії — бюджет громади на 2024 рік та звіти міського голови про роботу виконавчих органів міської ради у 2023 році та звіти посадових осіб міської ради, яких вона обирає або затверджує.

У ході роботи депутати розглянули питання проєкту порядку денного сесії, внесли свої зауваження та пропозиції.

Детально розглянувши основні потреби галузей, консолідовано погодили першочергове спрямування коштів на оплату праці, енергоносіїв, поточні ремонти закладів та установ громади, харчування дітей тощо.

Залишається актуальним питання безпеки жителів громади в умовах повномасштабного вторгнення, зокрема, в навчальних закладах. Продовжуватимуться роботи щодо облаштування укриттів у садочках, школах та інших закладах та установах освіти.

\"Погодили

Також планується передбачити кошти на закупівлю медикаментів та перев’язочних матеріалів, у тому числі — й забезпечення пільгових медикаментів для населення. У 2024 році, відповідно до діючих програм, продовжуватиметься соціальна підтримка різних категорій жителів громади.

Передбачили заходи і для забезпечення робіт комунальних підприємств Звягельської міської ради: КП «Звягельводоканал», КП «Звягельтепло», КП «Звягельсервіс» та інших.

Незважаючи на обмеження в законодавстві, у 2024 році наша громада віднаходитиме всі можливі шляхи, аби продовжувати допомагати та підтримувати наших Захисників. Це залишатиметься пріоритетом у роботі Звягельської міської ради.

Всього на порядок денний внесено 54 питання. Остаточні рішення будуть прийняті в ході пленарного засідання сорок третьої сесії міської ради восьмого скликання, яка відбудеться 21 грудня 2023 року.

Докладаємо всіх зусиль, щоб жити у громаді було безпечно та комфортно.

Відділ інформації міської ради