Два роки незламності

Два роки незламності

24 лютого — друга річниця повномасштабного вторгнення рф в Україну. Уже 10 років поспіль українці протистоять загарбницьким спробам знищити нашу національну ідентичність та самобутність. Із них два роки це відбувається в умовах повномасштабної військової агресії, метою якої є не просто загарбання територій, а геноцид українського народу.

 

У лютому 2022 року чимало політиків на Заході були переконані, що ми не вистоїмо проти цієї навали. Та нині Україна продовжує стримувати російську збройну агресію, завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, а також міжнародній допомозі. Щоденно український народ демонструє всьому світові приклади мужності, стійкості, єдності та незламності перед жорстоким ворогом, що чисельно значно переважає. Військові та цивільні пліч-о-пліч стали на захист держави в лавах Сил оборони України та масового волонтерського руху.

У нас тече кров нескореного народу, який ніколи не прагнув чужого, а завжди плекав своє.

Ми захищаємо не лише свою землю, а й право мати національну ідентичність, мову, історію, культуру. І боротимемося, доки не звільнимо від окупанта останній сантиметр української землі.

Дякуємо кожному, хто стоїть зараз на захисті України.

Пам’ятаємо тих, хто віддав життя за наше майбутнє.

Спільними зусиллями боремося за нашу Незалежність, за нашу Свободу!

Усе буде Україна!

З повагою
Микола БОРОВЕЦЬ, міський голова,
Оксана ГВОЗДЕНКО, секретар міської ради